Fietsen is goed voor ieder mens en iedere organisatie

Het is gezond, leuk, snel en goedkoop! Van fietsen wordt je fit en het geeft je een goed en voldaan gevoel. Indien je werkgever meedoet aan Forenzo fietsbelonen kun je er nu ook nog eens iets mee verdienen!

ForenZo helpt werkgevers om jou en je collega’s (vaker) op de fiets te laten stappen. Mensen die al fietsend naar het werk gaan, willen we blijven stimuleren en automobilisten of OV’ers die niet al te ver van het werk wonen, zouden best wel wat vaker de fiets kunnen pakken. Met Fietsbelonen kan je werkgever ervoor kiezen om jou en je collega’s te belonen voor iedere woon-werkrit die geheel of gedeeltelijk per fiets wordt afgelegd. Tot en met € 0,19 per kilometer mag fietsbelonen belastingvrij. Een win-win situatie dus, waarbij je ook nog eens heel gezond bezig bent!

Met de ForenZo fietsapp en het online dashboard kan je je gefietste ritten van en naar het werk eenvoudig registreren en bekijken. In je dashboard zie je wat je verdient hebt, maar ook bijvoorbeeld de verbrande calorieën en je gefietste kilometers. Bovendien profiteer je bij aanmelding direct van alle korting voordelen in onze Fietsshop.

Werkgever?

Benieuwd naar de voordelen van ForenZo en de mogelijkheden van Fietsbelonen voor uw organisatie? Bekijk dan onze werkgeverspagina of neem voor meer informatie direct contact op.

Ben je al lid van fietsbelonen?


 

Forenzo maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten