Extra aanschafkortingen via ForenZo

Bij Forenzo kan je geen fietsen kopen, maar we regelen wel mooie extra kortingen voor je, die je direct bij de aanschaf kunt innen.

Voor alle ForenZo deelnemers hebben we speciale kortingsvouchers op fietsen en e-bikes. Deze vouchers bieden direct extra kassavoordeel boven op de toch al zeer lage verkoopprijzen van de Fietsvoordeelshop.

De vouchers met extra korting kunnen bij Fietsvoordeelshop.nl ingewisseld worden bij aanschaf van een fiets of e-bike. Je koopt de fiets of e-bike dus rechtstreeks bij Fietsvoordeelshop.nl.

Fietsvoordeelshop.nl is een van de belangrijkste online aanbieders van fietsen en e-bikes in Nederland. Met de webwinkel is Fietsvoordeelshop.nl met vier winkels, 200 servicepunten en service aan huis een professionele en betrouwbare organisatie voor aanschaf van en onderhoud aan je fiets en e-bike.

Zo profiteren alle werknemers van deelnemende werkgevers van extra aantrekkelijke kortingen op aanschaf van fietsen en e-bikes van vele grote merken. Makkelijk, veilig en rijklaar bij je thuis bezorgd!

Log hier in en kijk voor het complete aanbod van kortingsvouchers en klik vanuit je persoonlijke pagina direct door naar fietsvoordeelshop.nl om je voordeel te verzilveren.

Nog geen toegang tot de shop?

Om je te kunnen registreren bij Forenzo, is deelname van je werkgever vereist aan Fietsbelonen of de Fiets Callenge.. Doet je werkgever al mee, vraag dan om de activatiecode bij je werkgever. Die heb je nodig om je te registreren als deelnemer.

Ben je al lid van de fietsshop?


 

Forenzo maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten