<<< Terug naar nieuws archief

Moderne bedrijfsleven maakt zich sterk voor meer fietsers

13 Mei 2016

Fietsers zijn belangrijk voor het moderne bedrijfsleven. Aandacht voor de fietser draagt namelijk bij aan het binden van de juiste mensen en het creëren van een duurzaam bedrijfsimago. Ontdek hoe ForenZo werkgevers in het gehele land hierbij ontzorgt.

Fietsen is en blijft populair 

Arbeid wordt steeds flexibeler. Daarnaast neemt de rol van de zorgende overheid af en zijn werknemers zich steeds meer bewust van het feit dat ze zaken als slim reizen zelf moeten regelen (lees meer).

Goede mensen binden? Dat doen werkgevers, ook in de huidige arbeidsmarkt, met een goed pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden. Waarin ook de fiets (of e-bike) een rol is toebediend. Want: de e-bike is populair. Het marktaandeel van de e-bikes in de totale fietsverkoop is de afgelopen zes jaar maarliefst verdrievoudigd! 

ForenZo ontzorgt werkgevers in het gehele land in het opstellen van een goed pakket aan regelingen voor meer fietsers.

 Meer fietsers - ForenZo organiseert het!

ForenZo maakt het makkelijker voor werknemers de fiets te pakken. Sterker nog: de zorg voor fietsstimulering wordt volledig uit handen genomen bij de werkgevers. We reiken mogelijkheden aan waarmee de werkgever de werknemers financieel tegemoetkomt en ForenZo biedt ook praktische handvatten. Dit geeft bedrijvig Nederland de kans extra's te bieden aan de medewerker zonder dat de loonkosten stijgen.

  • Geen stijging loonkosten
  • Geen toename administratieve lasten
  • Geen fiscale risico's

Doe mee met ForenZo en profiteer van de nuttige en plezierige voordelen. 

Bron: RAI verenigingNU.nl