<<< Terug naar nieuws archief

Fietsbelonen, doe ook mee!

18 Augustus 2016

ForenZo Fietsbelonen is live! De eerste versie van de Fietsbelonen app is te downloaden in de Appstore (Apple) en Google Play Store (Android). ForenZo benadert momenteel bedrijven om mee te doen met ForenZo Fietsbelonen. Fietsbelonen is geschikt voor iedere werkgever, is zeer eenvoudig in het gebruik en kost werkgevers geen extra inspanning. De volledige opstart, administratie, communicatie en financiële afhandeling van Fietsbelonen, neemt ForenZo graag uit handen.

Doe ook mee met Fietsbelonen
Met Fietsbelonen krijgen werknemers een financiële vergoeding per gefietste kilometer in hun woon-werkverkeer. Met de gratis te downloaden ForenZo app worden de gefietste woon-werk(en werk-werk)ritten geregistreerd en gevalideerd. ForenZo Fietsbelonen is flexibel in te richten, zodat er veel ruimte is voor bedrijfsspecifieke eisen, wensen en zelfs campagnes. De duidelijke rapportages en het dashboard geven inzicht in de gefietste kilometers per medewerker, per dag en andere interessante data zoals Co2-reductie.

Misstanden melden
In geval van misstanden of onveilige situaties onderweg, kan de knop 'misstanden melden' ingedrukt worden. Hierbij wordt de locatie vastgelegd en kan met een keuzemenu de misstand worden aangeduid. ForenZo analyseert de meldingen en legt ze voor aan de betreffende wegbeheerders.

De ForenZo app bevat een digitale pechhulppas, waarmee de werknemer bij pech onderweg de pechhulpdienst (powered bij ANWB) kan bellen voor hulp en reparatie. Een klik op het telefoonnummer op de digitale pas volstaat al om contact te leggen met de Alarmcentrale voor pechhulp, waarna de ervaren Wegenwacht van de ANWB de werknemer ter plekke zal helpen.

Download de app nu!

Werkgevers die geïnteresseerd zijn in Fietsbelonen kunnen contact opnemen met ForenZo op 073-6902277 of info@forenzo.nl. Geïnteresseerde werknemers kunnen eveneens contact opnemen met ForenZo om meer informatie te krijgen