<<< Terug naar nieuws archief

De ForenZo Fietsshop - vertrouwd, gemakkelijk en extra voordelig

01 April 2017

Vanaf 1 januari 2016 heeft ForenZo een eigen online fietsshop. In de ForenZo Fietsshop kunnen werknemers van aangesloten bedrijven de nieuwste fietsen en e-bikes kopen met flinke kortingen. Als werkgevers ook nog een eigen fietsplan hebben in de wkr, komt dat voordeel er nog eens bij. Zo wordt fietsen naar het werk steeds leuker!

Of je nu op zoek bent naar een hippe stadsfiets of een elektrische fiets, de ForenZo Fietsshop heeft voor ieder wat wils. Door de gegarandeerde kortingen en keuze uit een uitgebreid assortiment met de nieuwste modellen van de grootste fietsmerken, is een fiets kopen bij de Fietsshop voor iedereen een uitstekende keus!

Een (elektrische) fiets bestellen in de Fietsshop is heel eenvoudig. Je kiest de fiets of e-bike van je voorkeur en klikt deze aan. Na het klikken op de betreffende fiets kies je het model, de kleur en de maat, en plaats je de fiets in je winkelmand. Vervolgens vul je je gegevens in en kies je de betaalmethode. Na betaling wordt de fiets rijklaar thuisbezorgd. Je kunt de fiets ook ophalen in de winkel in Amersfoort of Heerhugowaard.

Of je nu een enkele keer met fiets naar je werk gaat of iedere dag, de ForenZo Fietsshop is er voor jou.

Let op: Alle voordelen zijn alléén beschikbaar voor werknemers van deelnemende werkgevers.